Rreth Nesh

PUSHKOLLI GROUP SH.P.K tash 20 vite ka deshmuar profesionalizmin dhe pasionin per punen, duke kombinuar ekspertizen dhe pervojen europiane. 

Suksesi i punës sonë edhe krijimi i emrit si i pari vend vjen prej përkushtimit tonë të madh, punës së palodhshme për të ofruar një komoditet sa më të madh për banim dhe për afarizëm. Serioziteti jonë në punë ka bërë që punët tona të kryhen në kohë rekord duke përmbushur të gjitha standardet e ndërtimit me një cilësi shumë të lartë, dhe me klientwt e lumtur.

Shërbimet

Projektim
Menaxhim
Ekzekutim
Suvatim
Ndërtimtari
Enterier
Fasada
Ngjyrosje
Nivelizim
Dekorime
Izolime

Projekte

3.5
MORE
2.5
MORE
1
MORE
2
MORE
3
MORE
4
MORE
5
MORE
6
MORE
7
MORE